Gevaert Makelaars

Gevaert Makelaars is een makelaar gevestigd in Nieuwegein. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Gevaert Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Gevaert Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nieuwegein en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gevaert Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Gevaert Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 419.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 69.000
  • Aantal transacties 132
Meer informatie over Gevaert Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Gevaert Makelaars verkoopt

Gevaert Makelaars is het meeste actief in Nieuwegein. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gevaert Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gevaert Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nieuwegein 47 € 342.000
Woerden 42 € 493.000
Utrecht 22 € 324.000
De Meern 4 € 640.000
Kamerik 2 € 485.000

Type woningen die Gevaert Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gevaert Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gevaert Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
30%
portiekflat
15%
galerijflat
10%
hoekwoning
7%
2 onder 1 kapwoning
6%
benedenwoning
6%
eindwoning
6%
vrijstaande woning
6%
geschakelde woning
4%
maisonnette
3%
bovenwoning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
halfvrijstaande woning
1%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gevaert Makelaars

Wat kost Gevaert Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gevaert Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gevaert Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Gevaert Makelaars actief?

+

Gevaert Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nieuwegein, Woerden, Utrecht, De Meern en Kamerik.

In welk prijssegment is Gevaert Makelaars actief?

+

Gevaert Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gevaert Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 419.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nieuwegein

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nieuwegein en vergelijkbaar is aan Gevaert Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!