Adelmar Makelaardij

Adelmar Makelaardij is een makelaar gevestigd in Gouda. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Adelmar Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Adelmar Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Gouda en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Adelmar Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Adelmar Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 369.000
  • Gemiddelde verkooptijd 29
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -188.000
  • Aantal transacties 24
Meer informatie over Adelmar Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Adelmar Makelaardij verkoopt

Adelmar Makelaardij is het meeste actief in Gouda. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Adelmar Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Adelmar Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Woerden 9 € 384.000
Gouda 7 € 318.000
Amsterdam 2 € 333.000
Vleuten 2 € 450.000
Oudewater 1 € 469.000

Type woningen die Adelmar Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Adelmar Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Adelmar Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
26%
hoekwoning
21%
portiekwoning
16%
2 onder 1 kapwoning
11%
eindwoning
11%
benedenwoning
5%
bovenwoning
5%
galerijflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Adelmar Makelaardij

Wat kost Adelmar Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Adelmar Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Adelmar Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.800.

Waar is Adelmar Makelaardij actief?

+

Adelmar Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Woerden, Gouda, Amsterdam, Vleuten en Oudewater.

In welk prijssegment is Adelmar Makelaardij actief?

+

Adelmar Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Adelmar Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 369.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Gouda

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Gouda en vergelijkbaar is aan Adelmar Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!