Makelaars in Loenen aan de Vecht

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Loenen aan de Vecht, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 13 makelaars actief geweest in Loenen aan de Vecht. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Loenen aan de Vecht helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Driehoven.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Loenen aan de Vecht zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Loenen aan de Vecht afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 771.000
 • Gemiddelde verkooptijd 72
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -62.000
 • Aantal transacties 27
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Loenen aan de Vecht
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Loenen aan de Vecht

In Loenen aan de Vecht is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 488.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -62.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Loenen aan de Vecht.

Bij de verkoop van een huis in Loenen aan de Vecht is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 126 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 488.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Loenen aan de Vecht. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Loenen aan de Vecht weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 771.000.

Het meest voorkomende energielabel in Loenen aan de Vecht is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Loenen aan de Vecht. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Loenen aan de Vecht

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Loenen aan de Vecht? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Loenen aan de Vecht. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Ankersmit Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Loenen aan de Vecht, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Loenen aan de Vecht.

Populaire buurten in Loenen aan de Vecht

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Loenen aan de Vecht? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Loenen aan de Vecht. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Driehoven

  Verkooptijd
  52 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 816.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Hoefijzer

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 627.000
  Woningen verkocht
  7
 • 3. Loenen Dorpskern

  Verkooptijd
  88 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 715.000
  Woningen verkocht
  6
 • 4. Oudover

  Verkooptijd
  142 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.014.000
  Woningen verkocht
  4
 • 5. Cronenburgh

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 750.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Loenen aan de Vecht

In Loenen aan de Vecht zijn de afgelopen maand 27 woningen verkocht. Makelaar Ankersmit Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Loenen aan de Vecht.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Oud Over 3 a-b Hulstkamp Christies Makelaars € 1.785.000
Vreelandseweg 9 Mommersteeg Makelaardij € 1.575.000
't Rond 17 Ankersmit Makelaars € 1.375.000
Rijksstraatweg 101 Ankersmit Makelaars € 1.000.000
Prinses Beatrixweg 4 Ankersmit Makelaars € 995.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Loenen aan de Vecht

Hoeveel makelaars zijn er actief in Loenen aan de Vecht?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 13 makelaars actief geweest in Loenen aan de Vecht. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Loenen aan de Vecht.

Wat kost een makelaar in Loenen aan de Vecht?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Loenen aan de Vecht is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Loenen aan de Vecht van € 7.700 tot € 9.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Loenen aan de Vecht?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Loenen aan de Vecht zijn € 3.900 a € 5.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Loenen aan de Vecht?

+

De meest verkopende makelaar van Loenen aan de Vecht is Ankersmit Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Loenen aan de Vecht zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Loenen aan de Vecht?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Loenen aan de Vecht aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Loenen aan de Vecht.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!