Van Scherpenzeel Makelaars

Van Scherpenzeel Makelaars is een makelaar gevestigd in Utrecht. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Van Scherpenzeel Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Scherpenzeel Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Utrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Scherpenzeel Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Scherpenzeel Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 388.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -46.000
  • Aantal transacties 72
Meer informatie over Van Scherpenzeel Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Scherpenzeel Makelaars verkoopt

Van Scherpenzeel Makelaars is het meeste actief in Utrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Scherpenzeel Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Scherpenzeel Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Utrecht 34 € 349.000
Maarssen 25 € 414.000
Vleuten 2 € 537.000
Schoonhoven 1 € 239.000
Katwijk 1 € 435.000

Type woningen die Van Scherpenzeel Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Scherpenzeel Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Scherpenzeel Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
portiekflat
25%
hoekwoning
10%
galerijflat
6%
benedenwoning
5%
bovenwoning
5%
eindwoning
5%
2 onder 1 kapwoning
4%
maisonnette
4%
vrijstaande woning
3%
geschakelde woning
1%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Scherpenzeel Makelaars

Wat kost Van Scherpenzeel Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Scherpenzeel Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Scherpenzeel Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Van Scherpenzeel Makelaars actief?

+

Van Scherpenzeel Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Utrecht, Maarssen, Vleuten, Schoonhoven en Katwijk.

In welk prijssegment is Van Scherpenzeel Makelaars actief?

+

Van Scherpenzeel Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Scherpenzeel Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 388.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Utrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Utrecht en vergelijkbaar is aan Van Scherpenzeel Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!