De Compagnie Makelaardij o.z.

De Compagnie Makelaardij o.z. is een makelaar gevestigd in Bussum. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Compagnie Makelaardij o.z. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Compagnie Makelaardij o.z. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bussum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Compagnie Makelaardij o.z.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Compagnie Makelaardij o.z. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 692.000
  • Gemiddelde verkooptijd 48
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -278.000
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over De Compagnie Makelaardij o.z.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Compagnie Makelaardij o.z. verkoopt

De Compagnie Makelaardij o.z. is het meeste actief in Bussum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Compagnie Makelaardij o.z. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Compagnie Makelaardij o.z. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 3 € 475.000
Loenen aan de Vecht 3 € 745.000
Loosdrecht 2 € 950.000
Breukelen 2 € 792.000
Bussum 1 € 239.000

Type woningen die De Compagnie Makelaardij o.z. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Compagnie Makelaardij o.z. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Compagnie Makelaardij o.z. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
hoekwoning
20%
vrijstaande woning
20%
2 onder 1 kapwoning
10%
portiekwoning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Compagnie Makelaardij o.z.

Wat kost De Compagnie Makelaardij o.z. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Compagnie Makelaardij o.z. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Compagnie Makelaardij o.z. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.500 en de € 5.200.

Waar is De Compagnie Makelaardij o.z. actief?

+

De Compagnie Makelaardij o.z. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Loenen aan de Vecht, Loosdrecht, Breukelen en Bussum.

In welk prijssegment is De Compagnie Makelaardij o.z. actief?

+

De Compagnie Makelaardij o.z. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Compagnie Makelaardij o.z. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 692.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bussum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bussum en vergelijkbaar is aan De Compagnie Makelaardij o.z.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!