Floor Real Estate

Floor Real Estate is een makelaar gevestigd in Tienhoven. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Floor Real Estate hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Floor Real Estate is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Tienhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Floor Real Estate. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Floor Real Estate zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Floor Real Estate in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 503.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Floor Real Estate
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Floor Real Estate verkoopt

Floor Real Estate is het meeste actief in Tienhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Floor Real Estate woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Floor Real Estate ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hoogvliet Rotterdam 1 € 335.000
Tienhoven 1 € 799.000
Hilversum 1 € 375.000

Type woningen die Floor Real Estate verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Floor Real Estate diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Floor Real Estate het meeste verkoopt is tussenverdieping.

tussenverdieping
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Floor Real Estate

Wat kost Floor Real Estate bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Floor Real Estate voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Floor Real Estate je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is Floor Real Estate actief?

+

Floor Real Estate heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hoogvliet Rotterdam, Tienhoven en Hilversum.

In welk prijssegment is Floor Real Estate actief?

+

Floor Real Estate is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Floor Real Estate actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 503.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Tienhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Tienhoven en vergelijkbaar is aan Floor Real Estate. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!