Makelaars in Maartensdijk

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Maartensdijk, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 16 makelaars actief geweest in Maartensdijk. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Maartensdijk helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Maartensdijk Kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Maartensdijk zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Maartensdijk afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 451.000
 • Gemiddelde verkooptijd 49
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 94.000
 • Aantal transacties 33
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Maartensdijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Maartensdijk

In Maartensdijk is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 517.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 94.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Maartensdijk.

Bij de verkoop van een huis in Maartensdijk is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 132 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 517.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Maartensdijk. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Maartensdijk weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 451.000.

Het meest voorkomende energielabel in Maartensdijk is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Maartensdijk. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Maartensdijk

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Maartensdijk? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Maartensdijk. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Karin van der Willigen Makelaardij O.Z. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Maartensdijk, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Maartensdijk.

Populaire buurten in Maartensdijk

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Maartensdijk? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Maartensdijk. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Maartensdijk Kern

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 451.000
  Woningen verkocht
  33

Top 5 woningen verkocht in Maartensdijk

In Maartensdijk zijn de afgelopen maand 33 woningen verkocht. Makelaar Karin van der Willigen Makelaardij O.Z. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Maartensdijk.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dorpsweg 226 DDV Makelaars & Taxateurs € 975.000
Molenweg 21 OVERDUYN MAKELAARS € 835.000
Dorpsweg 25 a RUYSSENAARS MAKELAARS € 698.000
Havikskruid 2 BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon € 565.000
Sperwerlaan 23 Karin van der Willigen Makelaardij O.Z. € 540.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Maartensdijk

Hoeveel makelaars zijn er actief in Maartensdijk?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 16 makelaars actief geweest in Maartensdijk. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Maartensdijk.

Wat kost een makelaar in Maartensdijk?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Maartensdijk is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Maartensdijk van € 4.500 tot € 5.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Maartensdijk?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Maartensdijk zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Maartensdijk?

+

De meest verkopende makelaar van Maartensdijk is Karin van der Willigen Makelaardij O.Z.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Maartensdijk zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Maartensdijk?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Maartensdijk aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Maartensdijk.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!