Makelaars in Tienhoven

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Tienhoven, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Tienhoven. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Tienhoven helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Molenpolder.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Tienhoven zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Tienhoven afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 578.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Tienhoven
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Tienhoven

In Tienhoven is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Tienhoven.

Bij de verkoop van een huis in Tienhoven is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Tienhoven. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Tienhoven weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 578.000.

Het meest voorkomende energielabel in Tienhoven is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Tienhoven. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Tienhoven

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Tienhoven? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Tienhoven. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Karin van der Willigen Makelaardij O.Z. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Tienhoven, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Tienhoven.

Populaire buurten in Tienhoven

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Tienhoven? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Tienhoven. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Molenpolder

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 428.000
  Woningen verkocht
  7
 • 2. Tienhoven-Oud Maarsseveen

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 830.000
  Woningen verkocht
  4
 • 3. Bethunepolder-Noord

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 615.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Tienhoven

In Tienhoven zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Karin van der Willigen Makelaardij O.Z. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Tienhoven.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Laan van Niftarlake 97 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 1.420.000
Westbroekse Binnenweg 42 a Derk makelaardij € 847.500
Ds. Ulferslaan 15 Floor Real Estate € 799.000
Heuvellaan 3 Voorma en Walch Makelaars IN HET GOOI € 765.000
Nieuweweg 20 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 615.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Tienhoven

Hoeveel makelaars zijn er actief in Tienhoven?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Tienhoven. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Tienhoven.

Wat kost een makelaar in Tienhoven?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Tienhoven is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Tienhoven van € 5.800 tot € 7.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Tienhoven?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Tienhoven zijn € 2.900 a € 4.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Tienhoven?

+

De meest verkopende makelaar van Tienhoven is Karin van der Willigen Makelaardij O.Z.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Tienhoven zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Tienhoven?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Tienhoven aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Tienhoven.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!