ERA Ritter Makelaardij

ERA Ritter Makelaardij is een makelaar gevestigd in Maarssen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ERA Ritter Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. ERA Ritter Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maarssen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ERA Ritter Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties ERA Ritter Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 525.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 42.000
  • Aantal transacties 46
Meer informatie over ERA Ritter Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar ERA Ritter Makelaardij verkoopt

ERA Ritter Makelaardij is het meeste actief in Maarssen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ERA Ritter Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ERA Ritter Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maarssen 32 € 525.000
Utrecht 5 € 489.000
Breukelen 4 € 537.000
Tienhoven 1 € 335.000
Linschoten 1 € 495.000

Type woningen die ERA Ritter Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ERA Ritter Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ERA Ritter Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
34%
2 onder 1 kapwoning
21%
hoekwoning
21%
portiekwoning
8%
bovenwoning
5%
vrijstaande woning
5%
benedenwoning
3%
galerijflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ERA Ritter Makelaardij

Wat kost ERA Ritter Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ERA Ritter Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ERA Ritter Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is ERA Ritter Makelaardij actief?

+

ERA Ritter Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maarssen, Utrecht, Breukelen, Tienhoven en Linschoten.

In welk prijssegment is ERA Ritter Makelaardij actief?

+

ERA Ritter Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ERA Ritter Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 525.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maarssen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maarssen en vergelijkbaar is aan ERA Ritter Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!