Bisonstaete Makelaars O.G.

Bisonstaete Makelaars O.G. is een makelaar gevestigd in Maarssen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bisonstaete Makelaars O.G. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bisonstaete Makelaars O.G. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maarssen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bisonstaete Makelaars O.G.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bisonstaete Makelaars O.G. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 413.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -95.000
  • Aantal transacties 27
Meer informatie over Bisonstaete Makelaars O.G.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Bisonstaete Makelaars O.G. verkoopt

Bisonstaete Makelaars O.G. is het meeste actief in Maarssen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bisonstaete Makelaars O.G. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bisonstaete Makelaars O.G. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maarssen 21 € 414.000
Utrecht 4 € 415.000
Amersfoort 1 € 289.000
Vleuten 1 € 510.000

Type woningen die Bisonstaete Makelaars O.G. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bisonstaete Makelaars O.G. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bisonstaete Makelaars O.G. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
68%
eindwoning
9%
galerijflat
9%
maisonnette
9%
hoekwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bisonstaete Makelaars O.G.

Wat kost Bisonstaete Makelaars O.G. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bisonstaete Makelaars O.G. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bisonstaete Makelaars O.G. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Bisonstaete Makelaars O.G. actief?

+

Bisonstaete Makelaars O.G. heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maarssen, Utrecht, Amersfoort en Vleuten.

In welk prijssegment is Bisonstaete Makelaars O.G. actief?

+

Bisonstaete Makelaars O.G. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bisonstaete Makelaars O.G. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 413.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maarssen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maarssen en vergelijkbaar is aan Bisonstaete Makelaars O.G.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!