Bremmer Makelaars

Bremmer Makelaars is een makelaar gevestigd in Zwijndrecht. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bremmer Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Bremmer Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zwijndrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bremmer Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bremmer Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 363.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 18.000
  • Aantal transacties 54
Meer informatie over Bremmer Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bremmer Makelaars verkoopt

Bremmer Makelaars is het meeste actief in Zwijndrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bremmer Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bremmer Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zwijndrecht 33 € 358.000
Hendrik-Ido-Ambacht 8 € 374.000
Alblasserdam 6 € 268.000
Ridderkerk 2 € 670.000
Heerjansdam 2 € 412.000

Type woningen die Bremmer Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bremmer Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bremmer Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
57%
portiekwoning
12%
2 onder 1 kapwoning
10%
galerijflat
6%
hoekwoning
4%
vrijstaande woning
4%
eindwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bremmer Makelaars

Wat kost Bremmer Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bremmer Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bremmer Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Bremmer Makelaars actief?

+

Bremmer Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Ridderkerk en Heerjansdam.

In welk prijssegment is Bremmer Makelaars actief?

+

Bremmer Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bremmer Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 363.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zwijndrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zwijndrecht en vergelijkbaar is aan Bremmer Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!