De Mooij makelaardij b.v.

De Mooij makelaardij b.v. is een makelaar gevestigd in Zwijndrecht. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt De Mooij makelaardij b.v. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Mooij makelaardij b.v. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zwijndrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Mooij makelaardij b.v.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Mooij makelaardij b.v. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 319.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -20.000
  • Aantal transacties 41
Meer informatie over De Mooij makelaardij b.v.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Mooij makelaardij b.v. verkoopt

De Mooij makelaardij b.v. is het meeste actief in Zwijndrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Mooij makelaardij b.v. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Mooij makelaardij b.v. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zwijndrecht 36 € 317.000
Malden 1 € 450.000
Apeldoorn 1 € 295.000
Papendrecht 1 € 210.000
Dordrecht 1 € 205.000

Type woningen die De Mooij makelaardij b.v. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Mooij makelaardij b.v. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Mooij makelaardij b.v. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
galerijflat
17%
hoekwoning
13%
portiekflat
11%
2 onder 1 kapwoning
4%
vrijstaande woning
4%
eindwoning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
geschakelde woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Mooij makelaardij b.v.

Wat kost De Mooij makelaardij b.v. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Mooij makelaardij b.v. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Mooij makelaardij b.v. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is De Mooij makelaardij b.v. actief?

+

De Mooij makelaardij b.v. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zwijndrecht, Malden, Apeldoorn, Papendrecht en Dordrecht.

In welk prijssegment is De Mooij makelaardij b.v. actief?

+

De Mooij makelaardij b.v. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Mooij makelaardij b.v. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 319.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zwijndrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zwijndrecht en vergelijkbaar is aan De Mooij makelaardij b.v.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!