Van Spronsen Makelaars B.V.

Van Spronsen Makelaars B.V. is een makelaar gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van Spronsen Makelaars B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Spronsen Makelaars B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Spronsen Makelaars B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Spronsen Makelaars B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 459.000
  • Gemiddelde verkooptijd 56
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 39.000
  • Aantal transacties 128
Meer informatie over Van Spronsen Makelaars B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Spronsen Makelaars B.V. verkoopt

Van Spronsen Makelaars B.V. is het meeste actief in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Spronsen Makelaars B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Spronsen Makelaars B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hendrik-Ido-Ambacht 67 € 476.000
Zwijndrecht 52 € 436.000
Heerjansdam 3 € 341.000
Ridderkerk 3 € 708.000
Dordrecht 2 € 524.000

Type woningen die Van Spronsen Makelaars B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Spronsen Makelaars B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Spronsen Makelaars B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
48%
hoekwoning
17%
2 onder 1 kapwoning
12%
vrijstaande woning
9%
galerijflat
3%
portiekwoning
3%
halfvrijstaande woning
2%
maisonnette
2%
bovenwoning
1%
eindwoning
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Spronsen Makelaars B.V.

Wat kost Van Spronsen Makelaars B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Spronsen Makelaars B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Spronsen Makelaars B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Van Spronsen Makelaars B.V. actief?

+

Van Spronsen Makelaars B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk en Dordrecht.

In welk prijssegment is Van Spronsen Makelaars B.V. actief?

+

Van Spronsen Makelaars B.V. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Spronsen Makelaars B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 459.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hendrik-Ido-Ambacht en vergelijkbaar is aan Van Spronsen Makelaars B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!