Wisse Makelaardij & Hypotheken

Wisse Makelaardij & Hypotheken is een makelaar gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Wisse Makelaardij & Hypotheken hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Wisse Makelaardij & Hypotheken is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Wisse Makelaardij & Hypotheken. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Wisse Makelaardij & Hypotheken in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 373.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -55.000
  • Aantal transacties 89
Meer informatie over Wisse Makelaardij & Hypotheken
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Wisse Makelaardij & Hypotheken verkoopt

Wisse Makelaardij & Hypotheken is het meeste actief in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Wisse Makelaardij & Hypotheken woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Wisse Makelaardij & Hypotheken ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hendrik-Ido-Ambacht 61 € 390.000
Zwijndrecht 12 € 297.000
Ridderkerk 3 € 320.000
Dordrecht 2 € 245.000
Utrecht 1 € 300.000

Type woningen die Wisse Makelaardij & Hypotheken verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Wisse Makelaardij & Hypotheken diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Wisse Makelaardij & Hypotheken het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
34%
hoekwoning
23%
portiekflat
12%
2 onder 1 kapwoning
11%
galerijflat
10%
vrijstaande woning
4%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
benedenwoning
1%
bovenwoning
1%
eindwoning
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wisse Makelaardij & Hypotheken

Wat kost Wisse Makelaardij & Hypotheken bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Wisse Makelaardij & Hypotheken voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Wisse Makelaardij & Hypotheken je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Wisse Makelaardij & Hypotheken actief?

+

Wisse Makelaardij & Hypotheken heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Ridderkerk, Dordrecht en Utrecht.

In welk prijssegment is Wisse Makelaardij & Hypotheken actief?

+

Wisse Makelaardij & Hypotheken is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Wisse Makelaardij & Hypotheken actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 373.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hendrik-Ido-Ambacht en vergelijkbaar is aan Wisse Makelaardij & Hypotheken. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!