Estate Makelaar B.V

Estate Makelaar B.V is een makelaar gevestigd in Zwijndrecht. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Estate Makelaar B.V hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Estate Makelaar B.V is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zwijndrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Estate Makelaar B.V. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Estate Makelaar B.V in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 360.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 74.000
  • Aantal transacties 58
Meer informatie over Estate Makelaar B.V
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Estate Makelaar B.V verkoopt

Estate Makelaar B.V is het meeste actief in Zwijndrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Estate Makelaar B.V woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Estate Makelaar B.V ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zwijndrecht 25 € 305.000
Hendrik-Ido-Ambacht 20 € 426.000
Ridderkerk 6 € 322.000
Barendrecht 4 € 453.000
Oud-Beijerland 1 € 625.000

Type woningen die Estate Makelaar B.V verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Estate Makelaar B.V diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Estate Makelaar B.V het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
47%
hoekwoning
17%
2 onder 1 kapwoning
13%
portiekwoning
9%
galerijflat
6%
halfvrijstaande woning
4%
bovenwoning
2%
vrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Estate Makelaar B.V

Wat kost Estate Makelaar B.V bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Estate Makelaar B.V voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Estate Makelaar B.V je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Estate Makelaar B.V actief?

+

Estate Makelaar B.V heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Barendrecht en Oud-Beijerland.

In welk prijssegment is Estate Makelaar B.V actief?

+

Estate Makelaar B.V is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Estate Makelaar B.V actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 360.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zwijndrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zwijndrecht en vergelijkbaar is aan Estate Makelaar B.V. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!