Makelaars in Hollandsche Rading

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hollandsche Rading, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Hollandsche Rading. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hollandsche Rading helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hollandsche Rading Kern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hollandsche Rading zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hollandsche Rading afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 802.000
 • Gemiddelde verkooptijd 55
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hollandsche Rading
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hollandsche Rading

In Hollandsche Rading is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 695.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Hollandsche Rading.

Bij de verkoop van een huis in Hollandsche Rading is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 145 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 695.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hollandsche Rading. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hollandsche Rading weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 802.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hollandsche Rading is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hollandsche Rading. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hollandsche Rading

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hollandsche Rading? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hollandsche Rading. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hollandsche Rading, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hollandsche Rading.

Populaire buurten in Hollandsche Rading

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hollandsche Rading? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hollandsche Rading. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hollandsche Rading Kern

  Verkooptijd
  55 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 802.000
  Woningen verkocht
  12

Top 5 woningen verkocht in Hollandsche Rading

In Hollandsche Rading zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hollandsche Rading.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Tolakkerweg 124 ERA Makelaardij t GOOI € 1.100.000
Tolakkerweg 136 L GOOILAND MAKELAARDIJ € 995.000
Graaf Floris V weg 3 VAN VULPEN ROOZENBURG MAKELAARS € 900.000
Tolakkerweg 158 PEEK&POMPE MAKELAARS € 845.000
Spoorlaan 62 ID WONINGMAKELAARS € 825.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hollandsche Rading

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hollandsche Rading?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Hollandsche Rading. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hollandsche Rading.

Wat kost een makelaar in Hollandsche Rading?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hollandsche Rading is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hollandsche Rading van € 8.000 tot € 9.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hollandsche Rading?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hollandsche Rading zijn € 4.000 a € 6.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hollandsche Rading?

+

De meest verkopende makelaar van Hollandsche Rading is BURGERSDIJK MAKELAARS Buitengewoon. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hollandsche Rading zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hollandsche Rading?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hollandsche Rading aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hollandsche Rading.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!