ERA Makelaardij t GOOI

ERA Makelaardij t GOOI is een makelaar gevestigd in Hilversum. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ERA Makelaardij t GOOI hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. ERA Makelaardij t GOOI is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hilversum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ERA Makelaardij t GOOI. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties ERA Makelaardij t GOOI in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 543.000
  • Gemiddelde verkooptijd 58
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over ERA Makelaardij t GOOI
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar ERA Makelaardij t GOOI verkoopt

ERA Makelaardij t GOOI is het meeste actief in Hilversum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ERA Makelaardij t GOOI woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ERA Makelaardij t GOOI ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hilversum 5 € 417.000
Hollandsche Rading 3 € 818.000
Loosdrecht 1 € 549.000
Blaricum 1 € 530.000
Kortenhoef 1 € 350.000

Type woningen die ERA Makelaardij t GOOI verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ERA Makelaardij t GOOI diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ERA Makelaardij t GOOI het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
vrijstaande woning
20%
2 onder 1 kapwoning
10%
galerijflat
10%
hoekwoning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ERA Makelaardij t GOOI

Wat kost ERA Makelaardij t GOOI bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ERA Makelaardij t GOOI voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ERA Makelaardij t GOOI je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.700 en de € 4.100.

Waar is ERA Makelaardij t GOOI actief?

+

ERA Makelaardij t GOOI heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hilversum, Hollandsche Rading, Loosdrecht, Blaricum en Kortenhoef.

In welk prijssegment is ERA Makelaardij t GOOI actief?

+

ERA Makelaardij t GOOI is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ERA Makelaardij t GOOI actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 543.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hilversum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hilversum en vergelijkbaar is aan ERA Makelaardij t GOOI. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!