Vuister Makelaardij

Vuister Makelaardij is een makelaar gevestigd in Loosdrecht. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Vuister Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Vuister Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Loosdrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vuister Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Vuister Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 455.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -150.000
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over Vuister Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Vuister Makelaardij verkoopt

Vuister Makelaardij is het meeste actief in Loosdrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vuister Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vuister Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hilversum 8 € 428.000
Loosdrecht 8 € 463.000
Bussum 2 € 409.000
Huizen 2 € 385.000
Breukeleveen 1 € 675.000

Type woningen die Vuister Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vuister Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vuister Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
61%
hoekwoning
13%
portiekwoning
13%
2 onder 1 kapwoning
9%
vrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vuister Makelaardij

Wat kost Vuister Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vuister Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vuister Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Vuister Makelaardij actief?

+

Vuister Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hilversum, Loosdrecht, Bussum, Huizen en Breukeleveen.

In welk prijssegment is Vuister Makelaardij actief?

+

Vuister Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vuister Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 455.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Loosdrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Loosdrecht en vergelijkbaar is aan Vuister Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!