Bosman Reijn Makelaars B.V.

Bosman Reijn Makelaars B.V. is een makelaar gevestigd in Hilversum. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bosman Reijn Makelaars B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Bosman Reijn Makelaars B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Hilversum en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bosman Reijn Makelaars B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bosman Reijn Makelaars B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 430.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -32.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over Bosman Reijn Makelaars B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Bosman Reijn Makelaars B.V. verkoopt

Bosman Reijn Makelaars B.V. is het meeste actief in Hilversum. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bosman Reijn Makelaars B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bosman Reijn Makelaars B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Hilversum 8 € 415.000
Bussum 5 € 437.000
Naarden 2 € 405.000
Utrecht 2 € 494.000

Type woningen die Bosman Reijn Makelaars B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bosman Reijn Makelaars B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bosman Reijn Makelaars B.V. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
2 onder 1 kapwoning
14%
hoekwoning
14%
eindwoning
7%
portiekwoning
7%
vrijstaande woning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bosman Reijn Makelaars B.V.

Wat kost Bosman Reijn Makelaars B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bosman Reijn Makelaars B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bosman Reijn Makelaars B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.200.

Waar is Bosman Reijn Makelaars B.V. actief?

+

Bosman Reijn Makelaars B.V. heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Hilversum, Bussum, Naarden en Utrecht.

In welk prijssegment is Bosman Reijn Makelaars B.V. actief?

+

Bosman Reijn Makelaars B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bosman Reijn Makelaars B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 430.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Hilversum

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Hilversum en vergelijkbaar is aan Bosman Reijn Makelaars B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!