Derk makelaardij

Derk makelaardij is een makelaar gevestigd in Maarssen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Derk makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Derk makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maarssen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Derk makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Derk makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 614.000
  • Gemiddelde verkooptijd 56
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 129.000
  • Aantal transacties 30
Meer informatie over Derk makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Derk makelaardij verkoopt

Derk makelaardij is het meeste actief in Maarssen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Derk makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Derk makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maarssen 24 € 587.000
Utrecht 2 € 470.000
Breukelen 2 € 710.000
Tienhoven 1 € 848.000
Vleuten 1 € 1.100.000

Type woningen die Derk makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Derk makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Derk makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
52%
2 onder 1 kapwoning
19%
hoekwoning
11%
vrijstaande woning
11%
benedenwoning
4%
eindwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Derk makelaardij

Wat kost Derk makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Derk makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Derk makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.100 en de € 4.600.

Waar is Derk makelaardij actief?

+

Derk makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maarssen, Utrecht, Breukelen, Tienhoven en Vleuten.

In welk prijssegment is Derk makelaardij actief?

+

Derk makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Derk makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 614.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maarssen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maarssen en vergelijkbaar is aan Derk makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!