Ankersmit Makelaars

Ankersmit Makelaars is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Ankersmit Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Ankersmit Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Ankersmit Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Ankersmit Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 773.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -271.000
  • Aantal transacties 43
Meer informatie over Ankersmit Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Ankersmit Makelaars verkoopt

Ankersmit Makelaars is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Ankersmit Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Ankersmit Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 30 € 732.000
Loenen aan de Vecht 9 € 869.000
Nieuwersluis 2 € 1.125.000
Loosdrecht 1 € 695.000
Breukelen 1 € 525.000

Type woningen die Ankersmit Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Ankersmit Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Ankersmit Makelaars het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
42%
vrijstaande woning
26%
tussenwoning
19%
benedenwoning
6%
maisonnette
3%
penthouse
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ankersmit Makelaars

Wat kost Ankersmit Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 11.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Ankersmit Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Ankersmit Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.900 en de € 5.800.

Waar is Ankersmit Makelaars actief?

+

Ankersmit Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Loenen aan de Vecht, Nieuwersluis, Loosdrecht en Breukelen.

In welk prijssegment is Ankersmit Makelaars actief?

+

Ankersmit Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Ankersmit Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 773.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Ankersmit Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!