Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v.

Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v. is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 669.000
  • Gemiddelde verkooptijd 108
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 104.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v. verkoopt

Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v. is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 16 € 762.000
Volendam 1 € 363.000
Vogelwaarde 1 € 155.000

Type woningen die Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v. het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
75%
benedenwoning
13%
tussenwoning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v.

Wat kost Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.300 en de € 5.000.

Waar is Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v. actief?

+

Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v. heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Volendam, Vogelwaarde en Krimpen aan den IJssel.

In welk prijssegment is Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v. actief?

+

Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 669.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Van Maarschalkerwaart Makelaardij o.g. b.v.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!