Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer

Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 408.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 12.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer verkoopt

Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 19 € 411.000
Amstelveen 2 € 415.000
Zwanenburg 1 € 330.000

Type woningen die Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
75%
tussenwoning
17%
benedenwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer

Wat kost Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.100.

Waar is Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer actief?

+

Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Amstelveen en Zwanenburg.

In welk prijssegment is Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer actief?

+

Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 408.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Draijer Makelaardij & Vastgoedbeheer. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!