Carla van den Brink B.V.

Carla van den Brink B.V. is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Carla van den Brink B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Carla van den Brink B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Carla van den Brink B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Carla van den Brink B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 1.226.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 411.000
  • Aantal transacties 35
Meer informatie over Carla van den Brink B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Carla van den Brink B.V. verkoopt

Carla van den Brink B.V. is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Carla van den Brink B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Carla van den Brink B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 34 € 1.234.000
Amstelveen 1 € 965.000

Type woningen die Carla van den Brink B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Carla van den Brink B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Carla van den Brink B.V. het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
32%
benedenwoning
21%
penthouse
16%
portiekwoning
11%
tussenwoning
11%
2 onder 1 kapwoning
5%
tussenverdieping
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Carla van den Brink B.V.

Wat kost Carla van den Brink B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 12.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 18.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Carla van den Brink B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Carla van den Brink B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 6.100 en de € 9.200.

Waar is Carla van den Brink B.V. actief?

+

Carla van den Brink B.V. heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam en Amstelveen.

In welk prijssegment is Carla van den Brink B.V. actief?

+

Carla van den Brink B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Carla van den Brink B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 1.226.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 9.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan Carla van den Brink B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!