CSV Makelaars B.V.

CSV Makelaars B.V. is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt CSV Makelaars B.V. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. CSV Makelaars B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van CSV Makelaars B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties CSV Makelaars B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 908.000
  • Gemiddelde verkooptijd 27
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -90.000
  • Aantal transacties 53
Meer informatie over CSV Makelaars B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar CSV Makelaars B.V. verkoopt

CSV Makelaars B.V. is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar CSV Makelaars B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt CSV Makelaars B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 51 € 916.000
Amstelveen 2 € 713.000

Type woningen die CSV Makelaars B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat CSV Makelaars B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat CSV Makelaars B.V. het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
55%
tussenwoning
21%
maisonnette
14%
2 onder 1 kapwoning
7%
benedenwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in CSV Makelaars B.V.

Wat kost CSV Makelaars B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 9.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 13.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van CSV Makelaars B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer CSV Makelaars B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.500 en de € 6.800.

Waar is CSV Makelaars B.V. actief?

+

CSV Makelaars B.V. heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam en Amstelveen.

In welk prijssegment is CSV Makelaars B.V. actief?

+

CSV Makelaars B.V. is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar CSV Makelaars B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 908.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 13.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan CSV Makelaars B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!