Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z.

Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z. is een makelaar gevestigd in Aalsmeer. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Aalsmeer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z. zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 550.000
  • Gemiddelde verkooptijd 66
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 2
Meer informatie over Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z. verkoopt

Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z. is het meeste actief in Aalsmeer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Aalsmeer 1 € 725.000
Amstelveen 1 € 375.000

Type woningen die Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z. het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
100%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z.

Wat kost Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.100.

Waar is Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z. actief?

+

Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z. heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Aalsmeer en Amstelveen.

In welk prijssegment is Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z. actief?

+

Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 550.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Aalsmeer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Aalsmeer en vergelijkbaar is aan Huisman & Hoogendoorn Makelaars o.z.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!