Makelaars in Kudelstaart

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kudelstaart, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 22 makelaars actief geweest in Kudelstaart. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kudelstaart helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kudelstaart.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kudelstaart zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Kudelstaart afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 518.000
 • Gemiddelde verkooptijd 46
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -228.000
 • Aantal transacties 60
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kudelstaart
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kudelstaart

In Kudelstaart is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 356.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -228.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Kudelstaart.

Bij de verkoop van een huis in Kudelstaart is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 125 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 356.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kudelstaart. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kudelstaart weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 518.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kudelstaart is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kudelstaart. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kudelstaart

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kudelstaart? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kudelstaart. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van der Laarse Makelaardij O.G. B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Kudelstaart, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kudelstaart.

Populaire buurten in Kudelstaart

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kudelstaart? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kudelstaart. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kudelstaart

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 518.000
  Woningen verkocht
  60

Top 5 woningen verkocht in Kudelstaart

In Kudelstaart zijn de afgelopen maand 60 woningen verkocht. Makelaar Van der Laarse Makelaardij O.G. B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kudelstaart.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kudelstaart

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kudelstaart?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 22 makelaars actief geweest in Kudelstaart. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kudelstaart.

Wat kost een makelaar in Kudelstaart?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kudelstaart is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kudelstaart van € 5.200 tot € 6.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kudelstaart?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kudelstaart zijn € 2.600 a € 3.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kudelstaart?

+

De meest verkopende makelaar van Kudelstaart is Van der Laarse Makelaardij O.G. B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kudelstaart zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kudelstaart?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kudelstaart aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kudelstaart.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!