FRED. makelaardij o.g.

FRED. makelaardij o.g. is een makelaar gevestigd in De Kwakel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt FRED. makelaardij o.g. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. FRED. makelaardij o.g. is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in De Kwakel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van FRED. makelaardij o.g.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties FRED. makelaardij o.g. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 510.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -66.000
  • Aantal transacties 54
Meer informatie over FRED. makelaardij o.g.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar FRED. makelaardij o.g. verkoopt

FRED. makelaardij o.g. is het meeste actief in De Kwakel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar FRED. makelaardij o.g. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt FRED. makelaardij o.g. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Uithoorn 28 € 520.000
De Kwakel 16 € 498.000
Amstelveen 2 € 455.000
Kudelstaart 2 € 599.000

Type woningen die FRED. makelaardij o.g. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat FRED. makelaardij o.g. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat FRED. makelaardij o.g. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
2 onder 1 kapwoning
17%
hoekwoning
15%
vrijstaande woning
10%
portiekwoning
6%
benedenwoning
2%
bovenwoning
2%
eindwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in FRED. makelaardij o.g.

Wat kost FRED. makelaardij o.g. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van FRED. makelaardij o.g. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer FRED. makelaardij o.g. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.800.

Waar is FRED. makelaardij o.g. actief?

+

FRED. makelaardij o.g. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Uithoorn, De Kwakel, Amstelveen, Kudelstaart en Vrouwenakker.

In welk prijssegment is FRED. makelaardij o.g. actief?

+

FRED. makelaardij o.g. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar FRED. makelaardij o.g. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 510.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in De Kwakel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van De Kwakel en vergelijkbaar is aan FRED. makelaardij o.g.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!