Makelaarskantoor Mantel BV

Makelaarskantoor Mantel BV is een makelaar gevestigd in Aalsmeer. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Makelaarskantoor Mantel BV hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Makelaarskantoor Mantel BV is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Aalsmeer en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Makelaarskantoor Mantel BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Makelaarskantoor Mantel BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 518.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 78.000
  • Aantal transacties 30
Meer informatie over Makelaarskantoor Mantel BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Makelaarskantoor Mantel BV verkoopt

Makelaarskantoor Mantel BV is het meeste actief in Aalsmeer. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Makelaarskantoor Mantel BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Makelaarskantoor Mantel BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Aalsmeer 22 € 521.000
Amstelveen 3 € 527.000
Kudelstaart 2 € 383.000
De Kwakel 1 € 890.000
Uithoorn 1 € 425.000

Type woningen die Makelaarskantoor Mantel BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Makelaarskantoor Mantel BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Makelaarskantoor Mantel BV het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
36%
2 onder 1 kapwoning
24%
vrijstaande woning
20%
hoekwoning
12%
benedenwoning
4%
bovenwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Makelaarskantoor Mantel BV

Wat kost Makelaarskantoor Mantel BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Makelaarskantoor Mantel BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Makelaarskantoor Mantel BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is Makelaarskantoor Mantel BV actief?

+

Makelaarskantoor Mantel BV heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Aalsmeer, Amstelveen, Kudelstaart, De Kwakel en Uithoorn.

In welk prijssegment is Makelaarskantoor Mantel BV actief?

+

Makelaarskantoor Mantel BV is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Makelaarskantoor Mantel BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 518.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Aalsmeer

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Aalsmeer en vergelijkbaar is aan Makelaarskantoor Mantel BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!