FRIS Woningmakelaars

FRIS Woningmakelaars is een makelaar gevestigd in Amsterdam. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt FRIS Woningmakelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. FRIS Woningmakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die #DIV/0! verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Amsterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een #DIV/0! segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van FRIS Woningmakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties FRIS Woningmakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 461.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 3.000
  • Aantal transacties 86
Meer informatie over FRIS Woningmakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar FRIS Woningmakelaars verkoopt

FRIS Woningmakelaars is het meeste actief in Amsterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar FRIS Woningmakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt FRIS Woningmakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Amsterdam 49 € 494.000
Zaandam 28 € 405.000
Zaandijk 4 € 410.000
Westzaan 1 € 425.000
Amstelveen 1 € 578.000

Type woningen die FRIS Woningmakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat FRIS Woningmakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat FRIS Woningmakelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
23%
portiekflat
19%
bovenwoning
14%
hoekwoning
12%
galerijflat
9%
benedenwoning
6%
2 onder 1 kapwoning
4%
maisonnette
4%
vrijstaande woning
4%
eindwoning
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
tussenverdieping
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in FRIS Woningmakelaars

Wat kost FRIS Woningmakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van FRIS Woningmakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer FRIS Woningmakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is FRIS Woningmakelaars actief?

+

FRIS Woningmakelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Amsterdam, Zaandam, Zaandijk, Westzaan en Amstelveen.

In welk prijssegment is FRIS Woningmakelaars actief?

+

FRIS Woningmakelaars is actief in een #DIV/0! prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar FRIS Woningmakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 461.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Amsterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Amsterdam en vergelijkbaar is aan FRIS Woningmakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!