Makelaars in Rotsterhaule

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Rotsterhaule, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Rotsterhaule. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Rotsterhaule helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Rotsterhaule.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Rotsterhaule zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Rotsterhaule zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Rotsterhaule afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 631.000
 • Gemiddelde verkooptijd 74
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 6
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Rotsterhaule
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Rotsterhaule

In Rotsterhaule is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 425.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Rotsterhaule.

Bij de verkoop van een huis in Rotsterhaule is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 112 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 425.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Rotsterhaule. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Rotsterhaule weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 631.000.

Het meest voorkomende energielabel in Rotsterhaule is F. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Rotsterhaule. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Rotsterhaule

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Rotsterhaule? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Rotsterhaule. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Mijn Makelaar Heerenveen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Rotsterhaule, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Rotsterhaule.

 • Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 738.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  179 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 300.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 525.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  -14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 499.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Rotsterhaule

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Rotsterhaule? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Rotsterhaule. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Rotsterhaule

  Verkooptijd
  74 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 631.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Rotsterhaule

In Rotsterhaule zijn de afgelopen maand 6 woningen verkocht. Makelaar Mijn Makelaar Heerenveen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Rotsterhaule.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Liemdyk 3 Mijn Makelaar Heerenveen € 1.250.000
Wolvedyk 9 Frieslandgoed € 738.000
Pôlle 8 FRYSK makelaars € 525.000
Pôlle 13 Veenstra Makelaars & Taxateurs € 499.000
Streek 188 Mijn Makelaar Heerenveen € 475.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rotsterhaule

Hoeveel makelaars zijn er actief in Rotsterhaule?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Rotsterhaule. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Rotsterhaule.

Wat kost een makelaar in Rotsterhaule?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Rotsterhaule is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Rotsterhaule van € 6.300 tot € 7.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Rotsterhaule?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Rotsterhaule zijn € 3.200 a € 4.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Rotsterhaule?

+

De meest verkopende makelaar van Rotsterhaule is Mijn Makelaar Heerenveen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Rotsterhaule zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Rotsterhaule?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Rotsterhaule aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Rotsterhaule.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!