Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever)

Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) is een makelaar gevestigd in Diever. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Diever en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever). Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 453.000
  • Gemiddelde verkooptijd 75
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -91.000
  • Aantal transacties 52
Meer informatie over Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever)
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) verkoopt

Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) is het meeste actief in Diever. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Dwingeloo 12 € 493.000
Diever 8 € 491.000
Vledder 6 € 416.000
Wapse 6 € 466.000
Hoogersmilde 3 € 453.000

Type woningen die Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
65%
2 onder 1 kapwoning
23%
tussenwoning
8%
halfvrijstaande woning
2%
hoekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever)

Wat kost Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.400.

Waar is Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) actief?

+

Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Dwingeloo, Diever, Vledder, Wapse en Hoogersmilde.

In welk prijssegment is Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) actief?

+

Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 453.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Diever

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Diever en vergelijkbaar is aan Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever). Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!