De Boer + Ten Hoeve

De Boer + Ten Hoeve is een makelaar gevestigd in Steenwijk. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Boer + Ten Hoeve hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. De Boer + Ten Hoeve is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Steenwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Boer + Ten Hoeve. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Boer + Ten Hoeve in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 347.000
  • Gemiddelde verkooptijd 57
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 78.000
  • Aantal transacties 36
Meer informatie over De Boer + Ten Hoeve
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Boer + Ten Hoeve verkoopt

De Boer + Ten Hoeve is het meeste actief in Steenwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Boer + Ten Hoeve woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Boer + Ten Hoeve ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Steenwijk 22 € 367.000
Kuinre 3 € 181.000
Ossenzijl 2 € 180.000
Tuk 2 € 424.000
Oldemarkt 2 € 199.000

Type woningen die De Boer + Ten Hoeve verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Boer + Ten Hoeve diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Boer + Ten Hoeve het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
32%
2 onder 1 kapwoning
24%
hoekwoning
21%
tussenwoning
18%
galerijflat
3%
halfvrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Boer + Ten Hoeve

Wat kost De Boer + Ten Hoeve bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Boer + Ten Hoeve voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Boer + Ten Hoeve je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is De Boer + Ten Hoeve actief?

+

De Boer + Ten Hoeve heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Steenwijk, Kuinre, Ossenzijl, Tuk en Oldemarkt.

In welk prijssegment is De Boer + Ten Hoeve actief?

+

De Boer + Ten Hoeve is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Boer + Ten Hoeve actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 347.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Steenwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Steenwijk en vergelijkbaar is aan De Boer + Ten Hoeve. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!