Prinsen Makelaars

Prinsen Makelaars is een makelaar gevestigd in Steenwijk. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Prinsen Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Prinsen Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Steenwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Prinsen Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Prinsen Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 392.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -112.000
  • Aantal transacties 28
Meer informatie over Prinsen Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Prinsen Makelaars verkoopt

Prinsen Makelaars is het meeste actief in Steenwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Prinsen Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Prinsen Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Steenwijk 10 € 315.000
Tuk 4 € 388.000
Oldemarkt 3 € 389.000
Wolvega 2 € 233.000
Giethoorn 2 € 462.000

Type woningen die Prinsen Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Prinsen Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Prinsen Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
36%
2 onder 1 kapwoning
21%
tussenwoning
21%
hoekwoning
9%
halfvrijstaande woning
6%
eindwoning
3%
geschakelde woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Prinsen Makelaars

Wat kost Prinsen Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Prinsen Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Prinsen Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is Prinsen Makelaars actief?

+

Prinsen Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Steenwijk, Tuk, Oldemarkt, Wolvega en Giethoorn.

In welk prijssegment is Prinsen Makelaars actief?

+

Prinsen Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Prinsen Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 392.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Steenwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Steenwijk en vergelijkbaar is aan Prinsen Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!