Van Stenwic

Van Stenwic is een makelaar gevestigd in Steenwijk. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Stenwic hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van Stenwic is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Steenwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Stenwic. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Stenwic in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 340.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -80.000
  • Aantal transacties 32
Meer informatie over Van Stenwic
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Stenwic verkoopt

Van Stenwic is het meeste actief in Steenwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Stenwic woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Stenwic ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Steenwijk 17 € 316.000
Tuk 4 € 388.000
Zuidveen 2 € 417.000
Steenwijkerwold 1 € 329.000
Noordwolde (FR) 1 € 530.000

Type woningen die Van Stenwic verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Stenwic diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Stenwic het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
39%
tussenwoning
30%
vrijstaande woning
18%
hoekwoning
9%
geschakelde woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Stenwic

Wat kost Van Stenwic bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Stenwic voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Stenwic je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Van Stenwic actief?

+

Van Stenwic heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Steenwijk, Tuk, Zuidveen, Steenwijkerwold en Noordwolde (FR).

In welk prijssegment is Van Stenwic actief?

+

Van Stenwic is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Stenwic actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 340.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Steenwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Steenwijk en vergelijkbaar is aan Van Stenwic. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!