Makelaars in Zuidveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Zuidveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Zuidveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Zuidveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Zuidveen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Zuidveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Zuidveen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Zuidveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 498.000
 • Gemiddelde verkooptijd 161
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 317.000
 • Aantal transacties 7
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Zuidveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Zuidveen

In Zuidveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 637.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 317.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Zuidveen.

Bij de verkoop van een huis in Zuidveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 109 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 637.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Zuidveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Zuidveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 498.000.

Het meest voorkomende energielabel in Zuidveen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Zuidveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Zuidveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Zuidveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Zuidveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Stenwic de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Zuidveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Zuidveen.

Populaire buurten in Zuidveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Zuidveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Zuidveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Zuidveen

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 371.000
  Woningen verkocht
  5
 • 2. Buitengebied Zuidveen

  Verkooptijd
  460 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 815.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Zuidveen

In Zuidveen zijn de afgelopen maand 7 woningen verkocht. Makelaar Van Stenwic verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Zuidveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dwarssloot-Oost 6 Poortman Makelaars € 815.000
Burgemeester G W Stroinkweg 86 Greveling Adviesgroep € 500.000
Burgemeester G W Stroinkweg 76 Van Stenwic € 469.000
Zuidveenseweg 79 Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. € 339.000
Overegge 20 Greveling Adviesgroep € 300.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zuidveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Zuidveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Zuidveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Zuidveen.

Wat kost een makelaar in Zuidveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Zuidveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Zuidveen van € 5.000 tot € 6.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Zuidveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Zuidveen zijn € 2.500 a € 3.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Zuidveen?

+

De meest verkopende makelaar van Zuidveen is Van Stenwic. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Zuidveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Zuidveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Zuidveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Zuidveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!