Makelaars in Giethoorn

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Giethoorn, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Giethoorn. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Giethoorn helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Giethoorn-Zuid.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Giethoorn zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Giethoorn afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 655.000
 • Gemiddelde verkooptijd 57
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -416.000
 • Aantal transacties 24
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Giethoorn
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Giethoorn

In Giethoorn is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 280.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -416.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Giethoorn.

Bij de verkoop van een huis in Giethoorn is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 151 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 280.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Giethoorn. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Giethoorn weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 655.000.

Het meest voorkomende energielabel in Giethoorn is G. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Giethoorn. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Giethoorn

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Giethoorn? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Giethoorn. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Prinsen Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Giethoorn, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Giethoorn.

Populaire buurten in Giethoorn

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Giethoorn? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Giethoorn. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Giethoorn-Zuid

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 575.000
  Woningen verkocht
  9
 • 2. Giethoorn-Noord kern

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 462.000
  Woningen verkocht
  5
 • 3. Overig Giethoorn-Noord

  Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 879.000
  Woningen verkocht
  4
 • 4. Dwarsgracht

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 826.000
  Woningen verkocht
  3
 • 5. Verspreide huizen polder Giethoorn-Zuid

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 494.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Giethoorn

In Giethoorn zijn de afgelopen maand 24 woningen verkocht. Makelaar Prinsen Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Giethoorn.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Smalleweg 7 Van Stenwic € 1.250.000
Noorderpad 12 Makelaardij Wapstra € 1.190.000
Beulakerweg 77 a Prinsen Makelaars € 1.050.000
Dwarsgracht 40 Drieklomp Makelaars en Rentmeesters € 989.000
Beulakerweg 114 Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. € 878.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Giethoorn

Hoeveel makelaars zijn er actief in Giethoorn?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Giethoorn. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Giethoorn.

Wat kost een makelaar in Giethoorn?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Giethoorn is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Giethoorn van € 6.600 tot € 7.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Giethoorn?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Giethoorn zijn € 3.300 a € 4.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Giethoorn?

+

De meest verkopende makelaar van Giethoorn is Prinsen Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Giethoorn zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Giethoorn?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Giethoorn aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Giethoorn.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!