Makelaars in Kalenberg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kalenberg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Kalenberg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kalenberg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kalenberg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kalenberg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Kalenberg zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Kalenberg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 537.000
 • Gemiddelde verkooptijd 30
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kalenberg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kalenberg

In Kalenberg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 865.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Kalenberg.

Bij de verkoop van een huis in Kalenberg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 160 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 865.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 5400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kalenberg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kalenberg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 537.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kalenberg is A+. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kalenberg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kalenberg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kalenberg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kalenberg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Kalenberg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kalenberg.

Populaire buurten in Kalenberg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kalenberg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kalenberg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kalenberg

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 433.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Verspreide huizen Kalenberg

  Verkooptijd
  64 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 850.000
  Woningen verkocht
  1

Top 4 woningen verkocht in Kalenberg

In Kalenberg zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Kalenberg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hoogeweg 7 De Woudenhof Makelaars & Rentmeesters € 850.000
Kalenberg-Noord 9 Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. € 549.500
Kalenberg-Noord 35 a Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. € 425.000
Kalenberg Zuid 17 g VSO makelaars & taxateurs € 325.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kalenberg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kalenberg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Kalenberg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kalenberg.

Wat kost een makelaar in Kalenberg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kalenberg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kalenberg van € 5.400 tot € 6.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kalenberg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kalenberg zijn € 2.700 a € 4.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kalenberg?

+

De meest verkopende makelaar van Kalenberg is Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kalenberg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kalenberg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kalenberg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kalenberg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!