Makelaars in Blankenham

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Blankenham, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 3 makelaars actief geweest in Blankenham. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Blankenham helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Dijkdorp Blankenham.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Blankenham zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Blankenham zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Blankenham afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 443.000
 • Gemiddelde verkooptijd 88
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 5
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Blankenham
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Blankenham

In Blankenham is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Blankenham.

Bij de verkoop van een huis in Blankenham is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 90 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Blankenham. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Blankenham weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 443.000.

Het meest voorkomende energielabel in Blankenham is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Blankenham. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Blankenham

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Blankenham? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Blankenham. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 3 van Blankenham, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Blankenham.

Populaire buurten in Blankenham

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Blankenham? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Blankenham. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Dijkdorp Blankenham

  Verkooptijd
  105 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 595.000
  Woningen verkocht
  3
 • 2. Kerkbuurt

  Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 215.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Blankenham

In Blankenham zijn de afgelopen maand 5 woningen verkocht. Makelaar Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Blankenham.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hammerdijk 26 Sloterwijk & Heinen Makelaars € 749.500
Blokzijlerdijk 12 Varwijk & Sibma € 575.000
Hammerdijk 23 Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. € 459.000
Zeestraat 48 Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. € 219.500
Zeestraat 16 Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. € 209.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Blankenham

Hoeveel makelaars zijn er actief in Blankenham?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 3 makelaars actief geweest in Blankenham. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Blankenham.

Wat kost een makelaar in Blankenham?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Blankenham is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Blankenham van € 4.400 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Blankenham?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Blankenham zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Blankenham?

+

De meest verkopende makelaar van Blankenham is Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Blankenham zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Blankenham?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Blankenham aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Blankenham.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!