Bonthuis Vaartjes Makelaars

Bonthuis Vaartjes Makelaars is een makelaar gevestigd in Genemuiden. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Bonthuis Vaartjes Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Bonthuis Vaartjes Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Genemuiden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bonthuis Vaartjes Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bonthuis Vaartjes Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 356.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 80.000
  • Aantal transacties 70
Meer informatie over Bonthuis Vaartjes Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bonthuis Vaartjes Makelaars verkoopt

Bonthuis Vaartjes Makelaars is het meeste actief in Genemuiden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bonthuis Vaartjes Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bonthuis Vaartjes Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Genemuiden 19 € 297.000
Hasselt 12 € 303.000
Vollenhove 8 € 231.000
Zwartsluis 8 € 402.000
Sint Jansklooster 4 € 533.000

Type woningen die Bonthuis Vaartjes Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bonthuis Vaartjes Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bonthuis Vaartjes Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
39%
2 onder 1 kapwoning
24%
hoekwoning
11%
geschakelde woning
8%
vrijstaande woning
8%
eindwoning
5%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%
galerijflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bonthuis Vaartjes Makelaars

Wat kost Bonthuis Vaartjes Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bonthuis Vaartjes Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bonthuis Vaartjes Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Bonthuis Vaartjes Makelaars actief?

+

Bonthuis Vaartjes Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Genemuiden, Hasselt, Vollenhove, Zwartsluis en Sint Jansklooster.

In welk prijssegment is Bonthuis Vaartjes Makelaars actief?

+

Bonthuis Vaartjes Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bonthuis Vaartjes Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 356.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Genemuiden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Genemuiden en vergelijkbaar is aan Bonthuis Vaartjes Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!