Makelaars in Genemuiden

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Genemuiden, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Genemuiden. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Genemuiden helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Genemuiden Noord-Oost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Genemuiden zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Genemuiden afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 328.000
 • Gemiddelde verkooptijd 42
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 27.000
 • Aantal transacties 60
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Genemuiden
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Genemuiden

In Genemuiden is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 354.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 27.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Genemuiden.

Bij de verkoop van een huis in Genemuiden is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 118 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 354.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Genemuiden. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Genemuiden weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 328.000.

Het meest voorkomende energielabel in Genemuiden is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Genemuiden. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Genemuiden

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Genemuiden? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Genemuiden. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Bonthuis Vaartjes Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Genemuiden, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Genemuiden.

Populaire buurten in Genemuiden

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Genemuiden? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Genemuiden. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Genemuiden Noord-Oost

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 226.000
  Woningen verkocht
  15
 • 2. Binnenlanden-West

  Verkooptijd
  16 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 284.000
  Woningen verkocht
  11
 • 3. Genemuiden Kern

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 314.000
  Woningen verkocht
  11
 • 4. Vogelbuurt

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 355.000
  Woningen verkocht
  9
 • 5. Achter 't Tag

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 483.000
  Woningen verkocht
  8

Top 5 woningen verkocht in Genemuiden

In Genemuiden zijn de afgelopen maand 60 woningen verkocht. Makelaar Bonthuis Vaartjes Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Genemuiden.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Lier 18 Bonthuis Vaartjes Makelaars € 665.000
Kamperdijk 94 Bonthuis Vaartjes Makelaars € 625.000
Roebol 44 Bonthuis Vaartjes Makelaars € 535.000
Dissel 20 Bonthuis Vaartjes Makelaars € 499.500
Fluitekruid 8 Bonthuis Vaartjes Makelaars € 495.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Genemuiden

Hoeveel makelaars zijn er actief in Genemuiden?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Genemuiden. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Genemuiden.

Wat kost een makelaar in Genemuiden?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Genemuiden is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Genemuiden van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Genemuiden?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Genemuiden zijn € 1.600 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Genemuiden?

+

De meest verkopende makelaar van Genemuiden is Bonthuis Vaartjes Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Genemuiden zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Genemuiden?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Genemuiden aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Genemuiden.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!