Veerman Makelaardij O.G.

Veerman Makelaardij O.G. is een makelaar gevestigd in Zwolle. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Veerman Makelaardij O.G. hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Veerman Makelaardij O.G. is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Zwolle en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Veerman Makelaardij O.G.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Veerman Makelaardij O.G. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 390.000
  • Gemiddelde verkooptijd 65
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -148.000
  • Aantal transacties 34
Meer informatie over Veerman Makelaardij O.G.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 1 plaatsen waar Veerman Makelaardij O.G. verkoopt

Veerman Makelaardij O.G. is het meeste actief in Zwolle. Dit makelaarskantoor verkoopt verder niet in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Veerman Makelaardij O.G. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Veerman Makelaardij O.G. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Zwolle 34 € 390.000

Type woningen die Veerman Makelaardij O.G. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Veerman Makelaardij O.G. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Veerman Makelaardij O.G. het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
65%
hoekwoning
12%
2 onder 1 kapwoning
8%
vrijstaande woning
8%
benedenwoning
4%
eindwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Veerman Makelaardij O.G.

Wat kost Veerman Makelaardij O.G. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Veerman Makelaardij O.G. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Veerman Makelaardij O.G. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is Veerman Makelaardij O.G. actief?

+

Veerman Makelaardij O.G. heeft de afgelopen periode in 1 plaats woningen verkocht. Dit is onder meer in Zwolle.

In welk prijssegment is Veerman Makelaardij O.G. actief?

+

Veerman Makelaardij O.G. is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Veerman Makelaardij O.G. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 390.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Zwolle

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Zwolle en vergelijkbaar is aan Veerman Makelaardij O.G.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!