Mevrouw Vastgoed Makelaardij

Mevrouw Vastgoed Makelaardij is een makelaar gevestigd in Kampen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Mevrouw Vastgoed Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Mevrouw Vastgoed Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Kampen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Mevrouw Vastgoed Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Mevrouw Vastgoed Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 371.000
  • Gemiddelde verkooptijd 63
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -113.000
  • Aantal transacties 34
Meer informatie over Mevrouw Vastgoed Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Mevrouw Vastgoed Makelaardij verkoopt

Mevrouw Vastgoed Makelaardij is het meeste actief in Kampen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Mevrouw Vastgoed Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Mevrouw Vastgoed Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Kampen 20 € 328.000
Dronten 5 € 455.000
IJsselmuiden 2 € 474.000
Heusden 1 € 399.000
Amsterdam 1 € 400.000

Type woningen die Mevrouw Vastgoed Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Mevrouw Vastgoed Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Mevrouw Vastgoed Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
45%
2 onder 1 kapwoning
24%
benedenwoning
8%
hoekwoning
8%
vrijstaande woning
5%
bovenwoning
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
geschakelde woning
3%
maisonnette
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mevrouw Vastgoed Makelaardij

Wat kost Mevrouw Vastgoed Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Mevrouw Vastgoed Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Mevrouw Vastgoed Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Mevrouw Vastgoed Makelaardij actief?

+

Mevrouw Vastgoed Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Kampen, Dronten, IJsselmuiden, Heusden en Amsterdam.

In welk prijssegment is Mevrouw Vastgoed Makelaardij actief?

+

Mevrouw Vastgoed Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Mevrouw Vastgoed Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 371.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Kampen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Kampen en vergelijkbaar is aan Mevrouw Vastgoed Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!