Makelaars in Marknesse

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Marknesse, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Marknesse. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Marknesse helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Marknesse-woonkern.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Marknesse zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Marknesse afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 334.000
 • Gemiddelde verkooptijd 63
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 115.000
 • Aantal transacties 22
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Marknesse
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Marknesse

In Marknesse is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 312.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 115.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Marknesse.

Bij de verkoop van een huis in Marknesse is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 139 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 312.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Marknesse. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Marknesse weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 334.000.

Het meest voorkomende energielabel in Marknesse is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Marknesse. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Marknesse

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Marknesse? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Marknesse. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Alpina de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Marknesse, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Marknesse.

 • Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 317.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  10 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 290.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  45 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 279.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Marknesse

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Marknesse? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Marknesse. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Marknesse-woonkern

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 302.000
  Woningen verkocht
  16
 • 2. Marknesse-landelijk gebied

  Verkooptijd
  132 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 418.000
  Woningen verkocht
  6

Top 5 woningen verkocht in Marknesse

In Marknesse zijn de afgelopen maand 22 woningen verkocht. Makelaar Alpina verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Marknesse.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kleiweg 33 Hoogveste B.V. € 745.000
Voorsterweg 1 Alpina € 575.000
Baarloseweg 5 Woonaccent Makelaars Emmeloord B.V. € 550.000
Oosteinde 2 Ingrid Goes Makelaars BV € 469.000
dokter M. Rijkenhof 41 Alpina € 375.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Marknesse

Hoeveel makelaars zijn er actief in Marknesse?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Marknesse. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Marknesse.

Wat kost een makelaar in Marknesse?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Marknesse is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Marknesse van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Marknesse?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Marknesse zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Marknesse?

+

De meest verkopende makelaar van Marknesse is Alpina. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Marknesse zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Marknesse?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Marknesse aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Marknesse.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!