Makelaars in Nunspeet

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nunspeet, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Nunspeet. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nunspeet helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nunspeet-Oost.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nunspeet zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Nunspeet afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 461.000
 • Gemiddelde verkooptijd 37
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -10.000
 • Aantal transacties 117
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nunspeet
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nunspeet

In Nunspeet is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 434.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -10.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Nunspeet.

Bij de verkoop van een huis in Nunspeet is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 434.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nunspeet. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nunspeet weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 461.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nunspeet is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nunspeet. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nunspeet

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nunspeet? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nunspeet. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kok & Heijkamp Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nunspeet, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nunspeet.

Populaire buurten in Nunspeet

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nunspeet? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nunspeet. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nunspeet-Oost

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 431.000
  Woningen verkocht
  56
 • 2. Nunspeet-West

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 465.000
  Woningen verkocht
  56
 • 3. Verspreide huizen Zuiderzeeland Nunspeet

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 742.000
  Woningen verkocht
  5

Top 5 woningen verkocht in Nunspeet

In Nunspeet zijn de afgelopen maand 117 woningen verkocht. Makelaar Kok & Heijkamp Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nunspeet.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Steenkraan 14 Makelaardij Van de Weerd € 1.250.000
Oenenburgweg 4 Makelaardij Van de Weerd € 945.000
Hullerweg 83 Van de Loosdrecht € 895.000
Vitringaweg 4 Van de Loosdrecht € 895.000
Waterweg 77 Kok & Heijkamp Makelaars € 825.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nunspeet

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nunspeet?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Nunspeet. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nunspeet.

Wat kost een makelaar in Nunspeet?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nunspeet is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nunspeet van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nunspeet?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nunspeet zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nunspeet?

+

De meest verkopende makelaar van Nunspeet is Kok & Heijkamp Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nunspeet zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nunspeet?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nunspeet aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nunspeet.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!