Van den Hardenberg makelaars & taxateurs

Van den Hardenberg makelaars & taxateurs is een makelaar gevestigd in Nunspeet. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van den Hardenberg makelaars & taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van den Hardenberg makelaars & taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nunspeet en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van den Hardenberg makelaars & taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van den Hardenberg makelaars & taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 424.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 106.000
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over Van den Hardenberg makelaars & taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van den Hardenberg makelaars & taxateurs verkoopt

Van den Hardenberg makelaars & taxateurs is het meeste actief in Nunspeet. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van den Hardenberg makelaars & taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van den Hardenberg makelaars & taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nunspeet 18 € 409.000
’t Harde 1 € 469.000
Uddel 1 € 545.000
Amsterdam 1 € 650.000
Nijkerk 1 € 398.000

Type woningen die Van den Hardenberg makelaars & taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van den Hardenberg makelaars & taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van den Hardenberg makelaars & taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
38%
hoekwoning
19%
2 onder 1 kapwoning
16%
vrijstaande woning
16%
portiekflat
6%
galerijflat
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van den Hardenberg makelaars & taxateurs

Wat kost Van den Hardenberg makelaars & taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van den Hardenberg makelaars & taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van den Hardenberg makelaars & taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Van den Hardenberg makelaars & taxateurs actief?

+

Van den Hardenberg makelaars & taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nunspeet, ’t Harde, Uddel, Amsterdam en Nijkerk.

In welk prijssegment is Van den Hardenberg makelaars & taxateurs actief?

+

Van den Hardenberg makelaars & taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van den Hardenberg makelaars & taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 424.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nunspeet

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nunspeet en vergelijkbaar is aan Van den Hardenberg makelaars & taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!