Vinke Veluwe Makelaars

Vinke Veluwe Makelaars is een makelaar gevestigd in Ermelo. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Vinke Veluwe Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Vinke Veluwe Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ermelo en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vinke Veluwe Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Vinke Veluwe Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 503.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -55.000
  • Aantal transacties 42
Meer informatie over Vinke Veluwe Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Vinke Veluwe Makelaars verkoopt

Vinke Veluwe Makelaars is het meeste actief in Ermelo. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vinke Veluwe Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vinke Veluwe Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ermelo 33 € 480.000
Harderwijk 2 € 488.000
Noordwijk 1 € 1.098.000
Hierden 1 € 579.000
Maassluis 1 € 519.000

Type woningen die Vinke Veluwe Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vinke Veluwe Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vinke Veluwe Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
35%
2 onder 1 kapwoning
20%
tussenwoning
18%
hoekwoning
9%
portiekflat
7%
benedenwoning
5%
maisonnette
4%
galerijflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vinke Veluwe Makelaars

Wat kost Vinke Veluwe Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vinke Veluwe Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vinke Veluwe Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is Vinke Veluwe Makelaars actief?

+

Vinke Veluwe Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ermelo, Harderwijk, Noordwijk, Hierden en Maassluis.

In welk prijssegment is Vinke Veluwe Makelaars actief?

+

Vinke Veluwe Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vinke Veluwe Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 503.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ermelo

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ermelo en vergelijkbaar is aan Vinke Veluwe Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!