Makelaars in Hulshorst

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hulshorst, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Hulshorst. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hulshorst helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Hulshorst.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hulshorst zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hulshorst afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 755.000
 • Gemiddelde verkooptijd 46
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -368.000
 • Aantal transacties 17
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hulshorst
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hulshorst

In Hulshorst is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 135.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -368.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Hulshorst.

Bij de verkoop van een huis in Hulshorst is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 124 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 135.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1100. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hulshorst. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hulshorst weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 755.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hulshorst is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hulshorst. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hulshorst

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hulshorst? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hulshorst. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Kok & Heijkamp Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hulshorst, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hulshorst.

Populaire buurten in Hulshorst

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hulshorst? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hulshorst. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Hulshorst

  Verkooptijd
  34 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 512.000
  Woningen verkocht
  7
 • 2. Verspreide huizen bosgebied Hulshorst

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.135.000
  Woningen verkocht
  5
 • 3. Verspreide huizen Hulshorst

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 447.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Verspreide huizen Zuiderzeeland Nunspeet

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 712.000
  Woningen verkocht
  2
 • 5. Verspreide huizen Zuiderzeeland Hulshorst

  Verkooptijd
  216 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.250.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Hulshorst

In Hulshorst zijn de afgelopen maand 17 woningen verkocht. Makelaar Kok & Heijkamp Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hulshorst.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Brandsweg 80 Kok & Heijkamp Makelaars € 1.350.000
Beekweg 75 Zielman Makelaardij O.Z. | Qualis € 1.250.000
Zandhuisweg 69 Kok & Heijkamp Makelaars € 1.250.000
Brandsweg 68 Kok & Heijkamp Makelaars € 1.195.000
Brandsweg 102 Van de Loosdrecht € 985.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hulshorst

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hulshorst?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Hulshorst. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hulshorst.

Wat kost een makelaar in Hulshorst?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hulshorst is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hulshorst van € 7.600 tot € 9.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hulshorst?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hulshorst zijn € 3.800 a € 5.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hulshorst?

+

De meest verkopende makelaar van Hulshorst is Kok & Heijkamp Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hulshorst zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hulshorst?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hulshorst aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hulshorst.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!