Van de Loosdrecht

Van de Loosdrecht is een makelaar gevestigd in Nunspeet. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van de Loosdrecht hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Van de Loosdrecht is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nunspeet en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van de Loosdrecht. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van de Loosdrecht in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 562.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -51.000
  • Aantal transacties 29
Meer informatie over Van de Loosdrecht
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van de Loosdrecht verkoopt

Van de Loosdrecht is het meeste actief in Nunspeet. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van de Loosdrecht woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van de Loosdrecht ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nunspeet 19 € 509.000
Hulshorst 5 € 661.000
Elburg 1 € 349.000
Westergeest 1 € 1.495.000
Voorst 1 € 400.000

Type woningen die Van de Loosdrecht verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van de Loosdrecht diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van de Loosdrecht het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
41%
2 onder 1 kapwoning
21%
hoekwoning
21%
tussenwoning
10%
bovenwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van de Loosdrecht

Wat kost Van de Loosdrecht bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van de Loosdrecht voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van de Loosdrecht je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.200.

Waar is Van de Loosdrecht actief?

+

Van de Loosdrecht heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nunspeet, Hulshorst, Elburg, Westergeest en Voorst.

In welk prijssegment is Van de Loosdrecht actief?

+

Van de Loosdrecht is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van de Loosdrecht actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 562.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nunspeet

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nunspeet en vergelijkbaar is aan Van de Loosdrecht. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!