Makelaars in Vierhouten

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Vierhouten, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 1 makelaars actief geweest in Vierhouten. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Vierhouten helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Vierhouten.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Vierhouten zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Vierhouten zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Vierhouten afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 758.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Vierhouten
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Vierhouten

In Vierhouten is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Vierhouten.

Bij de verkoop van een huis in Vierhouten is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 89 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Vierhouten. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Vierhouten weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 758.000.

Het meest voorkomende energielabel in Vierhouten is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Vierhouten. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Vierhouten

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Vierhouten? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Vierhouten. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Makelaardij Van de Weerd de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 1 van Vierhouten, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Vierhouten.

Populaire buurten in Vierhouten

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Vierhouten? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Vierhouten. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Vierhouten

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 758.000
  Woningen verkocht
  4

Top 4 woningen verkocht in Vierhouten

In Vierhouten zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Makelaardij Van de Weerd verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Vierhouten.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Elspeterbosweg 120 b Makelaardij Van de Weerd € 1.250.000
Gortelseweg 7 Makelaardij Van de Weerd € 679.000
Nunspeterweg 23 Makelaardij Van de Weerd € 669.000
Elspeterbosweg 31 b Makelaardij Van de Weerd € 435.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vierhouten

Hoeveel makelaars zijn er actief in Vierhouten?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 1 makelaars actief geweest in Vierhouten. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Vierhouten.

Wat kost een makelaar in Vierhouten?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Vierhouten is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Vierhouten van € 7.600 tot € 9.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Vierhouten?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Vierhouten zijn € 3.800 a € 5.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Vierhouten?

+

De meest verkopende makelaar van Vierhouten is Makelaardij Van de Weerd. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Vierhouten zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Vierhouten?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Vierhouten aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Vierhouten.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!